Optreden in Amersfoort 2004

Pagina 4

 Terug naar Pagina 3

 

21 augustus, Días Latinos-festival Amersfoort:

Het was voor het eerst dat onze stichting en Carolina de Holanda deelnamen aan het Días Latinos-festival in het mooie en sfeervolle Amersfoort met zijn grachten, pittoreske straatjes en geveltjes.
De organisator van dit festival ontving die middag een koninklijke onderscheiding en Carolina en Pedro Crespo kregen de eer toebedeeld dit heugelijke feit met hun muziek op te luisteren.

                       

Het grote optreden vond ‘s avonds plaats op Het Havik (oudste deel van de stad) en werd afgewisseld met Mexicaanse dansen van Danzas de México en Viva México.Over de gracht heen was een podium gebouwd en op de brug ervóór en langs de beide kades verzamelde zich het publiek. Het werd een grandioze avond! Carolina was weer helemaal in vorm en al zingend nam zij iedereen mee naar het mooie Mexico, daarbij begeleid door Pedro Crespo op de gitaar, Pedro Pozos en Alma Ravelo op de viool, Gerardo de Jong op de guitarrón en Martin Krousen op accordeon.

 

Ook dit maal trok het concert weer de belangstelling van in Nederland wonende Mexicanen en mensen uit andere delen van Latijns-Amerika die met hun enthousiasme de juiste Latijnse sfeer wisten op te roepen.Carolina deed de Mexicaanse muziek en Maria de Lourdes weer alle eer aan en iedereen genoot zozeer dat er teleurgestelde reacties vanuit het publiek kwamen toen Carolina haar laatste liedje moest aankondigen.

  Días Latinos, zeer zeker voor herhaling vatbaar!          

 

Apeldoorn

 

     De volgende dag, 22 augustus, gaf Carolina, begeleid door Pedro Crespo, nog een concert in café: “Het nieuws van Apeldoorn”. Carolina, zelf afkomstig uit Apeldoorn, zong hier vooral voor vrienden en bekenden. Ook dit werd een zeer genoeglijke avond voor een groep toehoorders die veel liedjes kenden en enthousiast meezongen.     

 

a© Toos Zeguers 2004

 

 

Mocht u ook enthousiast zijn over de Mexicaanse muziek en de doelstellingen van onze Stichting willen steunen, dan kunt u dat doen door middel van sponsorschap of als donateur. Stuur ons een E-mailtje, waarna wij met u contact zullen opnemen.

 

BACK UP

Stichting Maria de Lourdes
De stem van Mexico