't Bassin
1
5 mei, 2005

 

       Op 15 mei, Pinksteren, vond er weer een concert met Carolina de Holanda plaats in t Bassin, dit maal bij tapasbar Casa Bassin. Het was het 4e jaar en de concerten van onze stichting begonnen zo langzamerhand traditie te worden in t Bassin.
Weer waren we er in geslaagd enkele sponsors voor de Mexicaanse muziek te interesseren en de begeleidende mariachi Los Tarascos, o.l.v. Pedro Pozos, was inmiddels uitgebreid tot 7 muzikanten, waaronder voor het eerst ook een trompettist.
Casa Bassin had echter gn vergunning van de Gemeente Maastricht om, zoals voorgaande jaren, buiten op het ponton op het water te spelen. Het mocht zelfs niet op de kade. Het hele concert moest binnen in Casa Bassin plaatsvinden en met lle deuren dicht! Omwonenden zouden anders klagen wegens geluidsoverlast en dat zou Casa Bassin een fikse boete opleveren.


15 Mei 2005

       Carolina en haar mariachimuzikanten verschenen in een prachtige Mexicaanse outfit binnen in het bomvolle Casa Bassin.
Buiten aan de deur verschenen nog meer belangstellenden (we hadden immers veel bekendheid gegeven aan het concert) die er echter niet voor voelden zich tussen de massa te wringen en vervolgens teleurgesteld weer weg gingen.

Bassin 2005 was een zeer geslaagd optreden waarvan helaas maar een klein groepje mensen heeft kunnen genieten!

 

      

 

Toos Zeguers 2005

 a

Back

 

 

Stichting Maria de Lourdes
De stem van Mexico