Amersfoort
Dias Latinosfestival
21 Augustus, 2005

 

       Als gevolg van haar succes vorig jaar op het Días Latinosfestival in Amersfoort, trad Carolina de Holanda er ook dit jaar weer op en wel op zondag 21 augustus, maar nu op het hoofdpodium op het Lieve Vrouwekerkhof. 
Carolina werd ook nu weer begeleid door de 8 man tellende mariachi Los Tarascos o.l.v. Pedro Pozos.


21 Augustus, 2005

       In haar kleurrijke jurk uit Chiapas, in het uiterste zuiden van Mexico en met haar stem die bij elk optreden weer aan klankkleur en volume gewonnen blijkt te hebben, wist zij het publiek al snel enthousiast te krijgen. De aanwezige Latinos maakten met hun uitbundige reacties de Latijns-Amerikaanse sfeer helemaal compleet. Al dansend en meezingend met de Mexicaanse liedjes werkten ze aanstekelijk op het Nederlandse publiek en samen met Carolina maakten ze er een waar feest van. Het talrijke “otra, otra”-geroep aan het slot zorgde er dan ook voor dat Carolina nog de nodige toegiften gaf.
Ook de virtuoze violist Pedro Pozos gaf de solo “La Rondinela” ten beste die zeer bij het publiek in de smaak viel.


21 Augustus, 2005

       Het optreden van Carolina de Holanda werd afgewisseld door optredens van de Mexicaanse dansgroepen: Danzas de México, Ballet Folklorico Rincoiri en Viva México, die in originele, kleurrijke kostuums uit Mexico de typische dansen uit vele verschillende streken van het land ten beste gaven. 
Tot grote tevredenheid van de stichting verliep ook de CD-verkoop van Carolina en Maria de Lourdes uitstekend die middag in Amersfoort.

  Voor meerder foto-impressies :

  Dias Latinos Website  

Bert Verleur (lange laadtijd ! )

 

 a

© Toos Zeguers 2005

Back

 

 

Stichting Maria de Lourdes
De stem van Mexico